Социалистите са носители на икономическо развитие и социална справедливост

Окт 05, 2009 Новини БСП 0 1700

Председателят на БСП и на ПГ на Коалиция за България Сергей Станишев изпрати поздравително писмо до лидера на ПАСОК Георгиос Папандреу по повод победата на социалистите на парламентарните избори в Гърция

Председателят на БСП и на ПГ на Коалиция за България Сергей Станишев изпрати поздравително писмо до лидера на ПАСОК Георгиос Папандреу по повод победата на социалистите на парламентарните избори в Гърция.

В писмото си Сергей Станишев заявява:

„За мен е истинско удоволствие да поздравя Вас и нашата братска  партия ПАСОК от името на ръководството на Българската социалистическа партия и лично от свое име по повод изключителната изборна победа в един период, труден за нашия регион, Европа и света.

Вярвам, че хората в Гърция направиха правилния избор, тъй като в тези тежки времена единствено силно социалистическо мнозинство може да реализира една амбициозна програма за икономическо възстановяване и социална справедливост. Убеден съм, че доброто представяне на ПАСОК на тези избори ще допринесе за по- доброто бъдеще на Балканите и ще ни позволи да продължим и да развием ползотворното си сътрудничество.

Пожелавам Ви здраве и енергия, за да реализирате тези амбициозни цели.  Приемете още веднъж нашите поздрави и най- добри пожелания за успешно управление на ПАСОК."