Милан Богдански кара „таксито на КМЕТА“ в Благоевград

Инициативата е на Младежкото обединение и цели кандидатът за кмет да се срещне с колкото се може повече хора

В края на своята предизборна кампания кандидатът за кмет на БСП Благоевград инж. Милан Богдански покани гражданите на Благоевград в своето импровизирано такси  – „Таксито на КМЕТА“ . Инициативата е на Младежкото обединение и цели кандидатът за кмет да се срещне с колкото се може повече хора. #ЗаХората е слоганът на кампанията и целта на младежите е да представят Милан Богдански като Кмета на Хората. „Кметът, който е близо до тях и иска да разбере проблемите им, да чуе съветите и препоръките им“, подчертават младите хора.

Инж. Богдански разговаря с десетки хора от различни възрастови групи. „Най- силно впечатление ми направи едно момиче, което каза, че тази година завършва висшето си образование и смята да се върне в родния си град, тъй като в Благоевград не вижда перспектива за своето развитие. Жалко е, че тези млади хора не виждат бъдещето си в Благоевград. Общината гони млади и кадърни деца, които искат да работят и да се развиват тук“, заяви кандидатът за кмет на БСП.

„Защо е цялата тази тежка административна дейност, която понасяме ние работещите хора? Общината е абсолютно недостъпна за обикновения човек. За да внеса документи в Общината трябва да мина през десет човека, които ме препращат от врата на врата. Бих се радвала документите да се подават електронно, за да може да пестим време и нерви“, сподели една млада жена, докато пътуваше в „Таксито на КМЕТА“