Хората във Величково към Парпулов: Трябват ни хора, като вас - които разбират нашата душа

Стоян Парпулов е такъв човек - изключително честен и скромен, живял във властта без това да го поквари

„Трябват ни хора от нашата черга, които разбират нашата душа. Стоян Парпулов е такъв човек - изключително честен и скромен, живял във властта без това да го поквари“. С тези думи се обърнаха към кандидата на БСП за кмет на Пазарджик Стоян Парпулов и кандидати за общински съветници жителите на село Величково. Там левицата издига кандидатурата за кмет на психолога Стоян Чалъков. При величковци отидоха освен Парпулов и кандидатите за съветници Атанас Павлов, Сергей Темелков, Надя Клисурска, Васил Котев и д-р Димитрийка Чалъкова и др.

И двамата кандидат кметове изложиха приоритетите в програмата си, като Парпулов  акцентира на важността на общинските съветници, за да не останат добрите намерения само намерения. Наблегна на създаването на работни места, на подпомагането на бизнеса, който създава голяма част от тях, на обществените съвети по селата, за да решават хората сами какво е добро за тях и много други.

Стоян Чалъков напомни за нещата в селото, които чакат от години като напр. започнало и недовършено чакълиране на улици, липсата на канализация на места, поне детска площадка за най-малките. „Не съм магьосник, но промяната е възможна, ако имаш екип зад себе си. Младите хора ги няма и от това ме боли , каза Чалъков.