Валентин Ламбев изненада кандидат-кметовете с писмо

Кандидатът на БСП призова колегите си да мислят за хората

Резултатът от изборите не е предопределен, заяви в телеграма до всички участници в предизборната кампания за местни избори във Велико Търново и населените места кандидат-кметът от БСП Валетин Ламбев. Това предизвика смут сред предизборните щабове, които не очакваха подобен ход. Призивът му е в оставащата седмица от кампанията да запази градивния си дух с мисъл за хората. Той напомни на колегите си, че политиците работят за избирателя и им пожела успех в неделя. 


                        До всички кандидати за кметове
в община Велико Търново
                            
Уважаеми колеги,
Слуховете, че изборите в Община Велико Търново са предопределени, са силно преувеличени. От името на кандидатите за общински съветници от БСП и лично от мое име искам да Ви уверя, че видимите резултати тепърва предстоят.
Изборите са за хората. А за нас най-важни са те.
Пожелавам на всички ни страстите през тази седмица да преминат достойно в името на Негово величество Избирателя! Защото ние от групата на БСП сме убедени, че Велико Търново има избиратели, а не гласоподаватели!
А единствената правилна цел за нас, политиците, е да работим за избирателя! 
Призовавам Ви да играем предизборната игра с мисълта за следващия месец, година, десетилетие, когато наистина резултатите ще бъдат ВИДИМИ!   
Да бъдем здрави, толерантни и наистина да мислим за хората!
Най-искрени пожелания за УСПЕХ,
С уважение, 
Валентин Ламбев 
Кандидат-кмет от БСП 
на Община Велико Търново