Миков с десант в подкрепа на кандидатите на БСП в Исперих и Кубрат

Окт 17, 2015 РАЗГРАД Новини Избори 0 2300

Миков в Исперих: Само БСП защитава интересите на хората, независимо от техния етнос и местоживеене

„Само БСП защитава интересите на хората, независимо от техния етнос и къде живеят – малките или големите населени места.  Най-важното е по направените пътища да вървят хора към своята работа, децата да тичат към детската ясла или училище, до които имат равен достъп”, заяви председателят на БСП Михаил Миков на среща с граждани в Исперих. Той подчерта, че именно това предлагат и кандидатите на левицата – социална политика, с която може да се осъществи подобряването на условията на живот на хората живеещи в общината. „Гласувайте като отличници с номер 6, за да има отлично бъдеще за Исперих“, призова Миков.

Кандидатът на БСП за кмет на Исперих Даниел Димитров заяви: „Хората не са стока и не могат да бъдат купени. Те имат интереси, които трябва да бъдат защитавани и БСП е единствената алтернатива на настоящото статукво“. Народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Божинов бе категоричен, че в кандидатите на левицата, като Даниел Димитров, има воля за борба и за служба в интерес на хората в местната власт. „В местната власт има място вече само за партиите, носители на идеали и социална политика и нейните представители, които поставят на първо място гражданите и техния начин на живот“, заяви Божинов.

Миков в Кубрат: Само кандидатите на БСП могат да водят успешно политика от хората и за тях

„Кандидатът на БСП за кмет на Кубрат Милена Йорданова ще намери подхода към хората, с подкрепата на социалистите в общината, тези, които са верни на идеите“, заяви Михаил Миков в Кубрат, където подкрепи кандидатите на БСП в общината. Той подчерта, че само БСП има ясна платформа, обърната към хората и политика от хората и за тях, защото е близо до гражданите, познава техните проблеми и знае как да ги реши. „На фона на много, които гласуват за пари, за интереси, за купуване на гласове, ние все още сме упорити и гласуваме за политики. На това можете да разчитате и от нашите кандидати за кметове и общински съветници“, категоричен бе лидерът на БСП. По думите му именно гласуването по неправилни причини е довело до сегашното сборно управление в името само на властта. „Само БСП и нейните представители са готови да се борят срещу това и могат да спечелят“, заключи той.

Кандидатът на БСП за кмет на общината Милена Йорданова заяви пред събралите се, че ще работи с цялата си воля, знания и грижа, за да върне вярата на хората в община Кубрат и да им покаже, че местната власт може и трябва да работи за тях.