Стар есемес спечели сърцата на избирателите за кандидата за кмет Пламен Ботев

Ботев разясни програмата си за развитие на общината, като наблегна върху създаването на условия за развитие на икономиката и създаването на работни места

Стар есемес от кандидата на БСП за кмет на Разлог предизвика бурни аплодисменти на среща с жители на с. Горно Драглище. Елeна Ядкова, активист на местния пенсионерски клуб, разказа на присъстващите за незаинтересоваността на сегашната кметица на селото от ГЕРБ във връзка с повреда на водопроводната мрежа в селото. След като никой не ѝ обърнал внимание, тя се свързала директно с тогавашния шеф на ВиК Пламен Ботев. Повредата била отстранена за часове, а Пламен Ботев ѝ написал в есемес: "Благодаря за информацията. Следващия път ми звънете веднага." Този пример само потвърждава искреното намерение на Пламен Ботев като кмет да отвори общината, да бъде в пряк контакт и в услуга на хората, да решава проблемите им без забавяне, коментираха жителите на селото.

Ботев разясни програмата си за развитие на общината, като наблегна върху създаването на условия за развитие на икономиката и създаването на работни места. Заедно с младия кандидат за кмет на селото Димка Бурдина представиха и разработената съвместно платформа за превръщане на с. Горно Драглище в подредено и уютно за хората населено място. Сред приоритетните проекти на бъдещия кмет на Разлог е гарантирането на водоснабдяването на селото и подобряването на качеството на водата - болезнен за жителите въпрос, чието решаване е напълно във възможностите и компетентността на Пламен Ботев.

На срещата присъстваха трима бивши кметове на селото, които заявиха подкрепата си за Димка Бурдина и Пламен Ботев - Христо Качорин, Христо Плачков и Иван Цирков. Народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кристиан Вигенин, чийто баща е родом от Г. Драглище, подчерта, че Ботев и Бурдина имат неговата категорична подкрепа и е готов да съдейства за всички техни инициативи. "Изразените днес мнения ясно показват, че в община Разлог е време за промяна. Трябва да се сложи край на високомерието, политическия натиск, разхищаването на публични средства и местната власт да заработи в интерес на хората.", заяви Вигенин и призова жителите на Горно Драглище да направят така, че кандидатите с НОМЕР 1 в бюлетината да бъдат номер 1 и на 25-ти октомври.

В подкрепа на футболния отбор на селото "Ураган 1970", който е номер 1 в класирането на ОФГ - Зона "Бистрица", Ботев, Бурдина и Вигенин подариха спортни екипи на футболистите.