Михаил Миков: БСП стои зад интересите на хората, живеещи в малките населени места

Окт 16, 2015 БУРГАС Новини Избори 0 1957

Благодарение на Стефан Бонев са наложени леви стандарти на управление

"БСП стои зад интересите на хората живеещи в малките населени места". Това заяви председателят на БСП Михаил Миков на среща с членове, симпатизанти на партията и граждани в Камено. По думите му в общината, благодарение на Стефан Бонев, са наложени леви стандарти на управление и хората го оценяват вече 4 мандата и ще го оценят и за 5-ти. Миков подчерта, че освен, че община Камено е на първо място по усвояване на евросредства в област Бургас - осъществяването на пътния възел, ремонта на училището, важни са и невидимите, като таксата за детската градина. Според него именно това е израз на социалната политика на БСП, за да могат хората, които живеят в Камено да усещат, че някой се грижи за техните интереси. „Хората ценят и последователността в политиката на защитаване на идеите на БСП и защитата на интересите на хората“, категоричен бе председателят на БСП.

Миков подчерта фактът, че ГЕРБ няма кандидат за кмет на община Камено, което е признание на неспособността им да спечелят доверие, където свършеното от левицата говори на хората само по себе си.

Говорителят на партията и зам.-председател на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Атанас Мерджанов заяви, че Камено ще продължи да бъде червено и следващите 4 години. Той е категоричен, че репутацията на Стефан Бонев е силна и направеното от него е безспорно, и на това се дължи силната подкрепа, която той получава от националното ръководство на партията.

Евродепутатът от БСП/ПЕС Илияна Йотова заяви, че кандидатът на левицата за кмет на Камено и кандидатите на левицата доказват всеки ден със своята дейност, че работят за общините. „Това отличава БСП от всички други партии", категорична бе тя.  Йотова опроверга твърденията, че само кметове на ГЕРБ ще имат възможност да получат средства по европрограми, защото това е право на всички българи.

Стефан Бонев: Изминалият мандат бе успешен за всички в Камено

„Това е един успешен мандат за Камено. Имаме самочувствието, че това, което трябваше да свършим в голяма степен успяхме да направим. Изпълнихме 95% от своята предизборна програма, както и много неща, които не бяха в нея“, заяви кандидатът на левицата за пореден мандат за кмет на общината Стефан Бонев. Той подчерта, че град Камено и населените места са станали по-добро място за живеене – изпълняване на строителна програма, като общината няма нито стотинка финансова корекция. „Инерцията и възможностите, които имаме, трябва да  ги удвоим, за да постигнем още много за града“, каза още той.  По думите на Бонев приоритет са децата, училищата, които макар и да са само 4, в  тях има добри условия. Той пое ангажимента, че ще се предприемат и други социални мерки, свързани с реализирането на проект по програмата за създаването на  центрове за помощ.

За да подкрепят кандидатите на левицата в Камено присъстваха и евродепутатът от БСП/ПЕС Илияна Йотова, зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и говорител на партията Атанас Мерджанов, депутатите от парламентарната група на левицата  от региона Атанас Зафиров и Петър Кънев, Георги Тодоров – член на НС на БСП, председателят на БСП-Бургас Николай Тишев.