Весела Лечева подкрепи Валентин Ламбев за кмет на Велико Търново

Той е млад и доказал качествата си човек, който ще върне стабилността на  Великотърновска община

Олимпийската шампионка Весела Лечева подкрепи кандидат-кмета на БСП за Велико Търново Валентин Ламбев. Това стана на среща в с. Леденик, където заедно с народния представител от левицата Мариана Бояджиева застанаха зад неговата кандидатура и заявиха, че в негово лице виждат единствената алтернатива за качествено управление на града. „Той е млад и доказал качествата си човек, който ще върне стабилността на  общината“, заяви Лечева.
“Не влизам в местната власт само като кмет на Велико Търново, но и на всички села и градове в общината“, заяви пред своите избиратели Валентин Ламбев. Той обяви, че държавата е длъжник на малките населени места и затова няма намерение да стои в лъскав кабинет , a ще бъде сред хората на село.
Екипът му влиза в тази кампания с ясно очертани социални ангажименти, приоритет  сред е европейските програми да станат достъпни до всички в община Велико Търново. „ Ние сме наистина за „видими“ резултати ,а не за  невидими“, декларира Ламбев. Липсите на аптеки ,социални патронаж и много други ангажименти , които са заложени в неговия план за развитие на общината са основа за качеството на живот в един европейски град, какъвто е Търново.