Михаил Миков ще посети Нова Загора, Твърдица и Сливен

Окт 14, 2015 Новини Избори 0 1007

Председателят на БСП ще се срещне с кандидат-кметове, кандидати за общински съветници, членове и симпатизанти

На 14.10 (сряда) председателят на БСП Михаил Миков ще посети Нова Загора, Твърдица и Сливен.

От 10:30 часа Миков ще се разходи по пешеходната зона в центъра на Нова Загора и ще разгледа „Панаир на занаятите”. В 11:00 часа той ще посети „Перла“ АД и ще се срещне със служителите.

В 11:45 г ще започне срещата с избиратели от с. Кортен (в сградата на ППК „Кортен” или пред нея)

В 12:30 часа Миков ще посети щаба на кандидата за кмет Косьо Косев, където ще разговаря с кандидатите за общински съветници, както и с актива на БСП. (Местоположение: Срещу сградата на община Николаево, намираща се на ул. „Георги Бенковски” № 9)

От 13:30 часа председателят на БСП ще посети обекти в гр. Николаево, изградени в изтичащия мандат на кмета на Николаево Косьо Косев.

В 14.30 часа Миков ще бъде в Гурково. Обиколката ще започне от щаба на кандидата за кмет Стоян Бонев и общински съветници, където ще разговаря с членове и симпатизанти на БСП. (Местоположение: Срещу сградата на община Гурково, на ул. „Александър Батенберг” № 3).

От 15.00 часа той ще разгледа обекти в гр.Гурково, изградени в изтичащия мандат на кмета на Гурково Стоян Бонев.

От 16:00 часа Миков ще бъде в Твърдица, където ще почете празника на града и ще посети църквата Св.Петка по случай храмовия празник.

От 18:00 часа председателят на БСП Миков ще присъства и на концерта в гр. Сливен, на площада пред бившето кино „Българка“, за да подкрепи кандидата на БСП за кмет на Сливен инж. Кольо Милев.