Социалната политика на Валентин Ламбев събра жителите на три села

Да подкрепи кандидатите на левицата дойде и народният представител Мариана Бояджиева

Жителите на три села се обединиха в подкрепа на кандидата за кмет на Велико Търново от БСП Валентин Ламбев и кандидатите за общински съветници от левицата. Силният екип посети селата Малък чифлик, Плаково и Русаля.„Извеждаме социална политика, която може да се случи незабавно“. Това заявиха кандидатите за съветници от листата с номер 5 на БСП в с. Малки чифлик. Да подкрепи кандидатите на партията в селото дойде и народният представител Мариана Бояджиева.
„Когато имаш идея, е важно да имаш и необходимата подкрепа. Виждате как в Малки чифлик през годините има грижа за селото – като се тръгне от пътищата, отоплението на младежкия център, храма, осветлението. Човек като Иван Чолаков е изключително полезен със своята всеотдайност“, каза още Мариана Бояджиева.
„Отчетливо влизаме в тази кампания с ясно очертани социални ангажименти. Ясно се обявихме за диференцирано заплащане на детските градини и за разширяване обхвата на социалния патронаж“, заяви доайенът сред кандидатите Стоян Витанов.
Кандидатът за кмет на селото Иван Чолаков направи пълен отчет за свършеното през мандата. Той посочи приоритетите в работата си, сред които са завършване ремонта на югозападната фасада на църквата „Атанас Великий“, поддържането на чистотата в селото и проблема с регулационния план.
 „Хората в община Велико Търново са разделени на такива, които заслужават повече, и такива, които не заслужават нищо. Това управление трябва да спре!“, заявиха кандидатите за съветници от листата на БСП при следващата си среща - в с.Плаково.
„Валентин Ламбев е кандидатът за кмет, който поставя хората на първо място. БСП подкрепя независимия кандидат за кмет на селото Петя Кънчева.  „Съветниците от групата на БСП са хората, които винаги са ми били опора. Валентин Ламбев се е доказал и ще бъде добър кмет!“, каза кметът на с.Плаково Петя Кънчева.
Кандидатът за кмет на ВеликоТърново от  БСП Валентин Ламбев посети и читалището в село Русаля, за да окаже своята подкрепа на кандидат-кмета Тотю Йосифов от БСП.