Николай Иванов в с. Власатица: Дългогодишната ви мечта да имате културен дом ще се сбъдне

Окт 11, 2015 ВРАЦА Новини Избори 0 1626

Направен е проект за сградата, има разрешително за строеж, в момента тече процедура за избор на изпълнител на строителния обект

Във врачанското село Власатица ще бъде изграден културен дом. Това каза на предизборна среща с жителите на селото кандидатът за кмет на Враца, подкрепен от БСП, Николай Иванов. “Съвсем скоро дългогодишната ваша мечта да имате културен дом ще се сбъдне. Направен е проект за сградата, има разрешително за строеж, в момента тече процедура за избор на изпълнител на строителния обект”, каза Николай Иванов. Изграждането стана възможно, след като бе продадена общинска земя, като цялата сума от нея ще бъде вложена в строежа. Стойността на новата сграда ще е почти 100 000 лева. “През изминалите четири години работих с желание и се опитах да направя колкото се  може повече. Работих и за селата, като помагах с каквото бе възможно, като не съм делил кметовете по партийна принадлежност. За мен най-важното през тези години е било да се срещам с хората, дори и да не мога да реша всеки проблем, защото не съм всесилен. Аз съм един обикновен човек”, подчерта Иванов. Той поясни, че е успял да се видя с хиляди хора през тези години. „Дано съм успял колкото се може повече да помогна. Защото живеем в тежко време и е важно да си помагаме“, каза още той. Пред жителите от селото той пое ангажимент да бъде направен и ремонт на покрива на църквата. На местния футболен отбор подари спортни екипи и топка. Тимът се е събрал да играе след 17 години прекъсване. Отборът може да получава субсидии от Общината за разходите за съдии и транспорт.

Николай Иванов се включи и в предизборна среща в селото, организирана от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, където потвърди своите ангажименти, поети към жителите на Власатица.  Сред  зададените въпроси бе и този за ангажиментите на държавата  за развитие на Северозапада. “От избори на избори се говори за програми за Северозапада. Развяват се всякакви обещания, които трябва да съживят региона. Обещанията са големи, но след изборите управляващите забравят за нас. Настоящото правителство обеща да има особено отношение към Северозападна България, но повече от година виждаме как това време още не е дошло”, коментираха хората.