Милан Богдански познава Благоевград и от птичи поглед

Отборът на 10-ката БСП се извиси високо над Благоевград

Кандидатът за кмет на БСП-Благоевград инж. Милан Богдански познава Благоевград и от птичи поглед. Той и част от отбора на 10-ката се извисиха високо над grada, за да покажат, че когато БСП поеме управлението в свои ръце, общината ще се издигне над сегашното олигархично и задкулисно управление.
Инж. Богдански отбеляза, че Благоевград се нуждае от ново, по- добро управление и безкомпромисно ще отстоява позицията: „В полза на обществото! За хората от общината! Справедливост и Солидарност!”
„Ние познаваме община Благоевград и затова сега сме тук, за да я погледнем и от погледа на птиците. Ние искаме да подобрим условията на живот във всички социални сфери и във всички населени места на общината. Ще работим заедно за създаването на благоприятни условия за развитие на индустрията, селското стопанство, търговията и услугите”, заяви инж. Богдански.
Кандидатът за кмет на БСП бе придружен от арх. Александър Сандев, който е на трето място в листата, Антон Асиски- Областният младежки лидер, Николай Бачев и Николай Йорданов- едни от най- младите представители в листата.