Михаил Миков: Николай Терзиев и кандидатите на БСП ще дадат перспектива на Казанлък

Само ние от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ можем да предложим на хората нещо различно от случващото се в момента

"Нашият кандидат за кмет на Казанлък Николай Терзиев и кандидатите ни за общински съветници, искат община Казанлък да води политика за хората и ще съумеят да го направят. Те ще успеят да направят общината по-добра и с повече перспектива за хората живеещи в нея“. С тези думи председателят на БСП Михаил Миков се обърна към стотиците, събрали се в Казанлък. Той подчерта, че Николай Терзиев е от младото поколение на БСП, които поемат отговорността да влязат в битката в името на хората и техния по-добър живот.

„Само ние от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ можем да предложим на хората нещо различно от случващото се в момента. Едно друго разбиране за местната власт, не само разпределяне на пари и служби, а истинска политика за хората“, категоричен бе Миков. Той подчерта, че няма друга партия, която да предлага на тези избори своя платформа, а левите стандарти показват друго отношение - освен бетона и асфалта, освен тръбите, защото най-важното е как живеят хората в една община. Миков обясни, че резултатът от управлението на ГЕРБ са 11 милиона задължения на общината, но и двойно увеличение на таксите за детските градини, поскъпването на всички административни услуги.

„Само представители на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ отстояваха своите приоритети и стояха твърдо зад своите позиции и социална политика“, обясни лидерът на левицата и припомни, че БСП не е участвала в тегленето на 16 млрд. заем, разделянето на хората в здравеопазването на социално значими и незначими, взимането на средства от обществените училища, за да се даде на частните. По думите му именно този подход биха предложили и кандидатите на партиите от управлението в местната власт. „Гражданите няма как да бъдат заблудени и когато тръгнат на 25-ти да гласуват, да се запитат, кой кого представлява и чии интереси защитава“, заключи Миков.

Николай Терзиев: Да събудим казанлъчани

„От днес до 25-ти октомври трябва да събудим казанлъчани и да прогледнат какво ни се предлага за предстоящите четири години.“ Това заяви кандидатът на левицата за кмет на Казанлък Николай Терзиев. По думите му опонентите предлагат само една хубава опаковка - нещо лъскаво и добре опаковано, но празно от съдържание и смисъл. Той подчерта, че таксите са вдигнати почти двойно, но Казанлък не е два пъти по чист и уреден. Терзиев пое отговорността пред казанлъчани таксите в детските градини да бъдат премахнати. „Може да има много тротоари и градинки, но когато хладилникът е празен, това няма как да ни задоволи. Ние даваме истинска алтернатива и даваме избор на Казанлък“, категоричен бе той. По думите му в състояние, в което управляващите всяват страх и упражняват насилие честните трудови хора ще оценят това.

Драгомир Стойнев: Слагаме край на дясното управление в Казанлък

„Трябва да сложим край на дясното управление в Казанлък“. Това заяви зам.-председателят на БСП и депутат от региона Драгомир Стойнев. Той подчерта, че на казанлъчани трябва да се дадат отговори на много въпроси: как за една година общината задлъжня толкова много, как сме готови да унищожим Института по розата и етеричномаслените култури, да загубим стотици работни места, как общината без търг и конкурс вложи всички пари на Казанлък в КТБ. „Трябва да получим отговори на тези въпроси, за да знаем какви хора са управлявали и да не позволяваме повече това. За да се случи това трябва всички да сме организирани и да убедим хората, че ние сме тези, които можем да решим техните проблеми и съм сигурен, че на 25-ти октомври ще се поздравим с нов кмет“, заключи Драгомир Стойнев.    

Георги Гьоков: С Терзиев казанлъчани ще бъдат в добри ръце

„Гледайки нашия кандидат за кмет на Казанлък Николай Терзиев и нашата листа съм сигурен казанлъчани ще видят в тяхно лице едни достойни кандидати и ще гласуват за тях и техния град в бъдеще ще бъде в сигурни ръце“. Това заяви народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Гьоков. „Промяна за България и за Казанлък ще има, ако заложим на такива кандидати“, каза още той.  

Малката Вероника Налбантова зарадва присъстващите със своите изключителните изпълнения на емблематичните „Една българска роза“ и „Моя страна, моя България“. Михаил Миков заедно с председателя на коалиционния партньор ПД „Социалдемократи“ Елена Нонева, кандидатите на левицата и депутатите от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ се срещнаха с граждани на общината и взеха участие в акцията на БСП-Казанлък за набиране на средства за строителство на срутения корпус на елитната математическа гимназия в града с продажбата на тетрадки.