Михаил Миков към жителите на Етрополе: Кандидатите на БСП са верният избор, който дава бъдеще за вас и за децата ви

БСП крачи през историята 125 години в управлението и опозиция, но оставя вярна към българския народ

„БСП крачи през историята 125 години в управлението и опозиция, но оставя вярна към българския народ. Преди  година загубихме парламентарните избори, имахме избор да участваме във властта имахме и предложения за това, но ние не приехме и не подкрепихме увеличаването на пенсионната възраст и много други заробващи народа решения“. Това каза председателят на НС на БСП Михаил Миков по време на откриването на кампанията на левицата в Етрополе.  Той заяви, че на тези избори БСП излиза пред жителите на общината с най-доброто- с кандидата за кмет инж. Владимир Александров и с кандидатите за общински съветници. „Убеден съм, че жителите на Етрополе ще оцените кой застава искрено пред вас заради самите вас и развитието на общината, а не заради властта като самоцел“, допълни лидерът на социалистите. Той бе категоричен, че ръководството на партията е убедено, че именно левите кандидати, новото поколение политици от БСП, ще получат доверие не за власт, а заради хората. „Бъдете сигурни, че на 25 октомври имате верен избор, който дава бъдеще за вас и за децата ви“, призова Миков.

 

Корнелия Нинова:Владимир Александров доказа, че може да воюва за интересите на хората

„Владимир Александров е млад, но опитен, защото за своите 38 години има един успешен мандат като общински съветник“. Това заяви народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Корнелия Нинова в Етрополе. Пред препълнената зала тя каза, че през този мандат той е показал, че е мъж с характер и смело може да критикува и да воюва за интересите на хората. „Той е и човечен, с голямо сърце и в най-трудните моменти за Етрополе  е рамо до рамо с работниците си и да разчиства преспи заедно с тях“, добави Нинова. Народният представител заяви, че Аександров желае да управлява общината единствено с цел да направи живота на етрополци по-добър. „Нека го продкепим с №8 на 25 октомври“, призова тя.

 

Владимир Александров: Общината трябва да е в услуга на хората и да ги защитава

„Винаги съм искал да водя положителна кампания, но това, което виждам около нас не е толкова положително. В Етрополе видимите негативни резултати от управлението на общината започват да личат още от началото на града“. Това каза кандидатът за кмет на Етрополе Владимир Александров по време на откриването на кампанията на левицата в града. "Нима е трудно да живеем по-добре? Всички знаем какво е положението на пътната настилка. Четири години управляващите в общината не можаха да вкарат стратегия за развитие на болницата. За да работи една община тя трябва да има бюджет в услуга на хората, една община трябва и да защитава своето население", каза още той. По думите му е важна и мотивацията за работа с хората. Според него администрацията е лицето на кмета и нейната работа трябва да се подобри, а в момента тя е разделена на лагери, обслужващи определени интереси. "Общината трябва да бъде прозрачна за фирмите, с които работи, за да са мотивирани те за работа. Всеки от нас определя съдбата си и затова се замислете и направете правилния избор, защото утре денят ни ще бъде такъв, какъвто сме го направили вчера", завърши Александров.