Костов се телепортира. Гласува в парламента и събира тен на плажа едновременно

Иван Костов досущ като своя телевизионен гуру Хиро Накамура (от популярния сериал „Герои") е открил начин да пробие „пространствено-времевия континиум" и се телепортира свободно когато и където си поиска

Иван Костов досущ като своя телевизионен гуру Хиро Накамура (от популярния сериал „Герои") е открил начин да пробие „пространствено-времевия континиум" и се телепортира свободно когато и където си поиска. Неволята е застигнала Командира преди няколко дни, когато се изправил пред предизвикателството да намери начин  да събере приятен слънчев загар в парламента. Лято е все пак. Жегата в парламента обаче напоследък е значително по- голяма от тази на морския бряг. Работа има и ще е малко кофти за имиджа на един лидер да си стегне плажната чанта и да зашляпа с джапанки. 

Ето защо Костов стоически изпълнява своя депутатски дълг и гласува ли гласува в парламента. От общо 57 гласувания вчера той се е включил в 12 от тях. Никой обаче не го е виждал в залата на Народното събрание. Попитан къде е Иван Костов, верният спътник на Хиро - Андо, или в нашия случай Мартин Димитров отговори: „Той е на море".

„Еврика!", би възкликнал дори Айнщайн.