Изпълнителното бюро предлага създаване на Комисия за работа с членовете на СИК

Стара Загора: На провелото се на 11 декември 2008 г

Стара Загора:

На провелото се на 11 декември 2008 г. заседание на Изпълнителното бюро на социалистите в Стара Загора се взе решение за създаването на нова постоянна комисия към ОбС на БСП, а именно Комисия за работа с членовете на левицата в секционните избирателни комисии. В състава й влизат предимно юристи и други специалисти с опит в работата на Районната избирателна комисия. Основна цел на ПК ще бъде подбор, селекция и обучение на членовете на СИК. Предложението предстои да бъде разгледано на предстоящото заседание на ОбС на БСП – Стара Загора.

Заместник-председателите и секретарите на Общинския съвет на БСП разпределиха ресорите си на работа в партийното ръководство. Зам.председателите Антон Андреев и Илия Златев ще отговарят съответно за партийната дейност и местната политика. Секретарят Теодора Колева ще организира работата с медиите, а коалиционната политика е поверена на Иван Митров.

В работата на Изпълнителното бюро участие взе и новоизбраната за председател на Общинската контролна комисия г-жа Тодорка Кадиева.