Декларация на предизборния щаб на Коалиция за България 15 МИР - Плевен

Юли 03, 2009 Новини Избори 0 1727

Предизборната кампания навлезе в последната си фаза и това провокира прояви в нашите политически опоненти, които са в резрез с демократичните процеси

Предизборната кампания навлезе в последната си фаза и това провокира прояви в нашите политически опоненти, които са в резрез с демократичните процеси. Вместо дебат за бъдещето на Плевен, те отново използват „аргумента" на камъка, мръсотията и боята. За пореден път бяха повредени рекламните материали на мажоритарния кандидат и водач на листата на Коалиция за България Румен Петков. За нас това показва само едно - безсилието на политическите ни опоненти. Срещу злобата и агресията ние имаме едно оръжие - ясни политически ангажименти за бъдещето на нашия роден край. Свикналите да се „пребоядисват", като преминават от една партия в друга, нямат нито възможностите, нито волята за това. Очевидно  нямат и характер за честна и открита битка.

От  Предизборния щаб на Коалиция за България още веднъж заявяваме, че и в оставащите дни ще запазим добрия тон на предизборната кампания от уважение към българските граждани.

 

02.07.2009 г
Предизборен щаб
на Коалиция за България
15 МИР - Плевен