С нова дограма се сдоби детска ясла №14 в Сливен

Мажоритарният кандидат и водач на парламентарната листа на Коалиция за България Асен Гагаузов дари лични средства за подмяната на дограмата в детска ясла №14, която се намира в центъра на града, до площад „Васил Левски"

Мажоритарният кандидат и водач на парламентарната листа на Коалиция за България Асен Гагаузов дари лични средства за подмяната на дограмата в детска ясла №14, която се намира в центъра на града, до площад „Васил Левски".

С нова дограма се сдоби детска ясла № 14 В сряда сутринта Асен Гагаузов бе поканен от ръководството на детското заведение, за да получи благодарностите им.
„Изключително щастливи сме от новата придобивка, каза директорът на детската ясла Христина Узова. Новата дограма в яслата е факт, благодарение на дарението на г-н Асен Гагаузов и ние му благодарим за жеста".

Г-жа Узова допълни, че в детското заведение е направена хидроизолация, но има нужда от цялостен ремонт и се надява на помощ от общината.

Детска ясла №14 е създадена през 1982 година. В момента там се отглеждат 90 деца, разпределени в 4 групи. Персоналът на детското заведение е 22 души.