Над 200 млади социалисти се събраха в клуб Коко в Хасково

В събота - 27 юни, кандидатите от Коалиция за България и младите социалисти от  Хасково подариха една незабравима вечер на младите хора от Хасковска област в клуб Коко

В събота - 27 юни, кандидатите от Коалиция за България и младите социалисти от  Хасково подариха една незабравима вечер на младите хора от Хасковска област в клуб Коко. В дискотеката дойдоха кандидатите от листата на Коалиция за България - мажоритарният кандидат Райна Йовчева, Еленко Божков, Чавдар Георгиев, Владимир Бамбалов, Мирослав Райдовски и членове на областното младежко обединение. За да могат младежите да опознаят кандидатите от листата на Коалиция за България освен неформалните разговори, областното младежко обединение беше подготвило и анкета.

Специални гости бяха артистите от фолклорен танцов ансамбъл „Акрани" и Георги Мамалев. Той  поздрави младежите като изпълни една от своите песни и призова всички млади хора да гласуват. 

„Вместо да сте недоволни, да се оплаквате и мърморите, идете и  гласувайте. Това е цивилизованит начин да изразите отношението си към управлението. Това е и начинът да подкрепите демокрацията. Не позволявайте гласът Ви да е купен или преразпределен. Бъдете активни и отговорни, защото вие сте бъдещето на България".

Младежите обещават други прояви и изненади през следващата седмица за младите хора от областта. То действително презарежда и гради визията на кампанията с младежкия си чар и неповторимост.