БСП - Враца организира парти на открито

Враца откри сезона на безкрайните летни фиести с парти на открито

Враца откри сезона на безкрайните летни фиести с парти на открито. От 20 юни едни от най-известните клубни изпълнители на България гостуваха в града: Deep Zone Project, DJ Baltazaar, DJ Dian Solo, DJ JackRock, DJ Rossko и Йоанна. Купонът е под мотото „Презареждане" и на него се представиха младите кандидати за народни представители от област Враца и страната, които ще презаредят политиката с нова и модерна визия за развитието на България. Сцената на партито представляваше огромен тир, паркиран на пл. Христо Ботев, който пътува от град на град, за да взриви България с емоции и да й покаже, че младите хора имат място в управлението.

Мажоритарният кандидат за депутат на БСП в областта Димитър Гъндев се обърна към всички младежи във Враца, „Младостта е музика, младостта е танц, младостта е любов, младостта е купон, но младостта е бъдещето! И ако искате да живеете хубаво, поемете отговорността във ваши ръце! След 10 дни, с бюлетина номер 6, подкрепете и любовта, и младостта, и купона, и своето бъдеще!" Гъндев е депутат от 40-то Народно събрание и по време на мандата си успя да въведе промени в Закона за пощенските услуги, с което запази работните места на 15 000 българи в цялата страна.  

Цветелина Дамяновска, член на младежката организация на БСП - Враца е кандидат за народен представител. Тя е Бакалавър по Икономика на транспорта и Магистър по Право. Дамяновска е в кандидат-депутатската листа на Коалиция за България за да покаже, че младите имат място в политиката, и че могат да помогнат за развитието на България и област Враца. Тя каза, „Димитър Гъндев, със своята упоритост, успя да се пребори и да докаже, че младите хора имат качества, че могат да работят за своите приятели, за младите хора, за цяла Враца и България!"

По време на партито бяха раздадени 1000 компакт диска с аудио и видео запис на песента „Ти си на ред", както и презервативи за младите и отговорни влюбени хора. Известният от ТВ шоуто „Комиците" Петьо Петков - Шайбата също беше част от екипа на „Презареждане" и зареди Враца с много смях и настроение.