Юристът Силвия Иванова е кандидатът за кмет на БСП в община Радомир

Юли 04, 2015 ПЕРНИК Новини БСП 0 1362

  На конференция в град Радомир БСП избра юристът Силвия Иванова да представлява социалистите на предстоящите местни избори през есента

 
На конференция в град Радомир БСП избра юристът Силвия Иванова да представлява социалистите на предстоящите местни избори през есента. Иванова е член на БСП и е отстоявала каузата на партията повече от седем години.
 
Пред събралите се тя подчерта, че е трето поколение социалист и че е горда от гласуваното й доверие да представлява партията на предстоящите избори. „Ще работя в полза на хората. Убедена съм, че с общи усилия можем да се справим”, заяви Силвия Иванова след като разбра, че тя ще бъде кандидатът за кмет на БСП.  
 
По време на конференцията за водач на листата за общински съветници на БСП бе избран Красимир Борисов, който в момента е председател на общинския съвет.
 
Сред гостите на провелата се конференция за избор на кандидат за кмет на левицата бяха народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Валери Жаблянов, както и областният и общински председател на пернишките социалисти инж. Ненко Темелков.