Презареждане – България разтърси Габрово

Юни 28, 2009 Новини Избори 0 1870

  Мощният 6 000 ватов саунд на DeepZone Project от 13 метровия тир на националното турне на младите в БСП - "България - Презареждане" разтърси площад "Възраждане" в Габрово

 

Мощният 6 000 ватов саунд на DeepZone Project от 13 метровия тир на националното турне на младите в БСП - "България - Презареждане" разтърси площад "Възраждане" в Габрово. Водещи на шоуто бяха Петьо Петков - Шайбата от Комиците и Трендафил Величков, който представи младите кандидати в отбора. "България - Презареждане" е кауза за младите хора в БСП.
 Вижте ги, те са хора, които поеха по не лекия път на политиката, а тя е като Формула 1. За нас пистата е европейския път на България, болидът е нашата родина, а младите са хората, които презареждат," каза Величков.
DeepZone Project и Йоанна забиха с хита на турнето "Ти си на ред". Облечени в екипите на отбора, на сцената се качиха младите кандидати на Коалиция за България в Габрово Ирена Дикова и д-р Огнян Пешков.

 "Влизам в политиката, защото искам да задържим младите хора тук.  "Младите - това е България", мотивира избора си Ирена. Тя подчерта, че единствено в програмата на БСП е заложено създаването на фонд "Интелект", който ще подпомага финансово младежи в неравностойно положение.
Д - р Огнян Пешков от Севлиево постави диагноза раздвоение на личността на сегашната политика в страната. "Политиката боледува от дълги години, но аз съм амбициран и мисля, че съм един от хората, които могат да помогнат да бъде излекувана. В ежедневната си работа помагам на много хора. Искам  чрез политиката да помогна на още повече, за да съградим всички заедно по - доброто бъдеще.

 Мисля, че напипваме правилната посока и това го прави БСП и младите в БСП. Бъдещето е в нас. Социализмът е свобода, справедливост, енергия, богатство на идеи," защити личната си кауза кандидатът за народен представител.
За да подкрепят своите съотборници бяха дошли и състезателите - кандидати Дачо Йорданов и Ганка Неделчева от Червен бряг, Илиян Мартинов от Стражица и Стефан Стефанов от В.Търново.