Младите социалисти от Тетевен раздадоха храни на нуждаещи се в три населени места в региона

Юни 30, 2015 ЛОВЕЧ Новини БСП 0 779

С поредна акция в неделя продължиха благотворителните мероприятия, организирани от Младежкото обединение на БСП – Тетевен в рамките на тяхната инициатива „Подай ръка на труда!“

С поредна акция в неделя продължиха благотворителните мероприятия, организирани от Младежкото обединение на БСП – Тетевен в рамките на тяхната инициатива „Подай ръка на труда!“. Този път младите социалисти посетиха жители на селата Дивчовото, Черни вит и кв. Полатен, на които раздадоха храни.

Мероприятието се осъществи с подкрепата на Илияна Йотова – член на Европейския парламент и на Изпълнителното бюро на БСП. "Изключителното сме благодарни на Илияна, освен че дарихме необходимото на голяма част от нуждаещите се, ние вдъхнахме надежда на тези хора!" - това сподели председателят на БСП – Тетевен Цецка Димитрова.

Младежите също изказаха своята благодарност към евродепутата. Младен Алдилов, председател на младежката организация в с. Градежница, отбеляза: "Подкрепата на др. Йотова за нас значи много, тя ни помага не за първи път. Най-важното е, че създава условия, благодарение на които освен, че помагаме на хората, сплотяваме своя екип. Благодарим й!"

В трите населени места бяха посетени общо 40 семейства, на които бяха раздадени основни хранителни продукти.