Коалиция за България представи листата си в Свиленград

Днес, 27 юни, Коалиция за България представи кандидатите си за народни представители в Свиленград :Емилия Масларова - водач на листата на Коалиция за България за област Хасково, мажоритарния кандидат - Райна Йовчева, която е областен управител

Днес, 27 юни, Коалиция за България представи кандидатите си за народни представители в Свиленград :Емилия Масларова - водач на листата на Коалиция за България за област Хасково, мажоритарния кандидат - Райна Йовчева, която е областен управител. Номер две в листата е Минка Русева - народен представител, председател на областния съвет на БСП, следват Еленко Божков - електроинжинер, научен сътрудник първа степен, Димитър Петров - председател на Общинския съвет на БСП в Димитровград, Смиляна Нитова - председател на обединението на жените социалистки и член на УС на Демократичния съюз на жените, Чавдар Георгиев - юрист, заместник министър на екологията в правителството на Сергей Станишев, Иво Щерев - инжинер компютърни системи и технологии, кандидат от Свиленград.

 

Емилия Масларова поздрави обществеността с думите „Това, което българите искат от едно управление е да имат работа и достойни доходи. За 4 години ние намалихме безработицата до най-ниските нива, увеличихме доходите и пенсиите повече от два пъти, осигурихме най-дългото майчинство в Европа. Сега нашата цел е да запазим постигнатото в условията на кризата. Ние сме доказали, че можем да управляваме разумно и стабилно страната. Доказахме, че можем да провеждаме политика на икономическо развитие и социална отговорност.

Днес не е време за експерименти, днес само разумът, опитът и професионализма, могат да ни помогнат да излезем бързо от кризата и да продължим заедно към по-добро бъдеще.

Екипност, професионализъм, човечност и любов към всичко, което вършиш. Това се отнася за всеки, който иска да участва в управлението на страната.

 Не отрицание, а съзидание, не хули, а прошка, не омраза, а обич. Всичко това ще даде шанс, майка България и тези, които живеем в нея, да добием самочувствие и достойнство пред себе си и пред света."