Георги Търновалийски поздрави учители и ученици в Търговската гимназия на юбилейната им церемония

Юни 05, 2015 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 1101

  Пловдивският народен представител Георги Търновалийски уважи официалната церемония на Националната търговска гимназия в Пловдив по повод 105-годишнината от основаването на училището

 
Пловдивският народен представител Георги Търновалийски уважи официалната церемония на Националната търговска гимназия в Пловдив по повод 105-годишнината от основаването на училището. Бившият възпитаник и настоящ председател на училищното настоятелство честити празника на учители и ученици. “Повече от век гимназията задава най-високите стандарти в образователната ни система”, изтъкна Търновалийски. Той изрази своята благодарност към преподавателите, които е имал честа да срещне в гимназиалното си обучение – хора с висок морал и безупречни професионални качества. 
 
Депутатът засвидетелства своето уважение и към сегашния колектив за усилията и стоицизма, с които посреща обществените претенции и политическите заявки за реформи. Той пожела сили и мъдрост на учителите, за да се отстояват добрите традиции и практики в модерността на образованието. 
 
Специални пожелания Георги Търновалийски отправи и към възпитаниците на Националната търговска гимназия- да вярват в знанията и уменията си, да развиват потенциала си и да помнят прекрасните дни, прекарани в училището. „Бъдете сигурни, че културно-образователният ви ценз е сред най-търсените и предпочитаните в кадровите изисквания на институции, организации и фирми”, увери Георги Търновалийски бъдещите икономисти, мениджъри и банкери.