Национална кампания „Добро сърце” стартира от Перник по инициатива на Ангел Найденов

Юни 25, 2009 Новини БСП 0 1262

Водачът на листата на „Коалиция за България" в Перник Ангел Найденов призова всички партии и коалиции, регистрирани за участие в изборите, да направят дарение за Дома за деца с увреждания „Добро сърце" - Перник

Водачът на листата на „Коалиция за България" в Перник Ангел Найденов призова всички партии и коалиции, регистрирани за участие в изборите, да направят дарение за Дома за деца с увреждания „Добро сърце" - Перник.

       Дарението е необходимо за закупуването на специализирано водно легло за лечение и релаксация на деца с аутизъм. Стойността на леглото е 10 000 лв., а дарението за всяка една от регистрираните партии възлиза на около 800 лв.

       „Тук не става дума за сумата, а за добрата кауза, която да ни обедини, независимо от политическите ни различия. Това е кауза в помощ на болни деца", каза още Ангел Найденов.

       Нашият призив е да съберем необходимата сума до празника на град Перник - 26 юни 2009 г. и каня всички водачи на листи на 1 юли, когато е празника на Дом „Добро сърце", да връчим заедно подаръка на децата, добави водачът на листата на Коалиция за България.

Даренията могат да бъдат направени в дома

 

БУЛСТАТ: 113520767

НРО „Свети Иван Рилски" - град Перник

Ул. „Нови пазар" 17

или чрез банков превод по сметката на дома:

IBAN: BG26STSA93000001068077

Банка ДСК - Перник - център

Пл. „Кракра" №1