Янаки Стоилов: Хората трябва да бъдат удовлетворени от своя труд

Юни 01, 2015 ПАЗАРДЖИК Новини БСП 0 1153

„Вие сте надарени от природата с красиви ароматни рози, но за да се стигне до крайния продукт, се изисква много, много труд

„Вие сте надарени от природата с красиви ароматни рози, но за да се стигне до крайния продукт, се изисква много, много труд. Хората на труда са творци на благата. Да направим така, че те да бъдат удовлетворени от своят труд.” Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Янаки Стоилов към гражданите и гостите на община Стрелча, област Пазарджик, по време на 20-ия юбилеен празник на розата. „Розата е един от символите на организациите у нас и в Европа, които се застъпват за напредък и прогрес”, каза още той.  

Янаки Стоилов се срещна и с актива на БСП от община Стрелча, с което завършиха срещите му в рамките на Десанта „Политически диалог 2015”.

Зам.-председателят на НС на БСП Янаки Стоилов присъства в град Пазарджик и на тържеството по случай 80-годишният юбилей на изтъкнатия партиен и обществен деятел от Пазарджик Борис Димитров. По време на събитието бе представена и мемоарната му книга „Последният първи на Пазарджик”. „Книги като тази са полезни, защото трябва във всяка община да се представи реална картина за социално-икономическото развитие на страната до 1990 г., както и какво е станало след това, за да се потърсят възможности за бъдещото им социално-икономическо развитие”, смята Янаки Стоилов. По думите му съединяването на опита и привързаността към социалистическата идея на възрастното поколение с младите е залог за нейното запазване и възраждане.