Янаки Стоилов: БСП трябва да заложи на левите идеи

Май 29, 2015 ПАЗАРДЖИК Новини БСП 0 877

„В Европа се зараждат нови политически сили – и от ляво, и от дясно

„В Европа се зараждат нови политически сили – и от ляво, и от дясно. Това е показателно за отстъпление на много от традиционните леви и десни партии, за недоверие към европейските и държавни институции”. Това заяви зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов на среща с актива на партията от община Септември, област Пазарджик, в рамките на десанта „Политически диалог 2015 г.”. Стоилов добави, че БСП няма шансовете на новородените партии, затова трябва да заложи на изпитаната марка - левите идеи. „БСП е системна партия, но ще има добро бъдеще само ако решително се стреми към промени на сегашната социално-икономическа система”, категоричен бе социалистът. Народният представител добави, че партията не бива да се възприема като механичен сбор от местни структури, а като единна политическа организация с реално влияние върху политиката на нейните членове и общински организации.

На срещата Стоилов се обяви и за по-доброто стимулиране на малките и средни земеделски производители, което ще съдейства за укрепване и развитие на земеделските кооперации.

Изчислете вашият данък с калкулатора на БСП. Той цели да онагледи разликите в данъчното облагане на доходите на физическите лица, каквото е сега, при действащото законодателство с данък от 10%, и онова, което би се получило, ако законопроектът за въвеждането на прогресивното подоходно облагане на БСП Лява България бъде приет.


Калкулатор: www.bsplb.com