Янаки Стоилов: Кандидатите ни трябва да отговарят на левите стандарти

Май 27, 2015 ПАЗАРДЖИК Новини БСП 0 744

„За да има БСП силно влияние в общината -  кандидатите ни за кметове и общински съветници, от първия до последния в листите, трябва да отговарят на високите изисквания, които поставяме пред тях и 10-те леви стандарта за политика в местната власт, приети на заседанието на 48-я Конгрес”

„За да има БСП силно влияние в общината -  кандидатите ни за кметове и общински съветници, от първия до последния в листите, трябва да отговарят на високите изисквания, които поставяме пред тях и 10-те леви стандарта за политика в местната власт, приети на заседанието на 48-я Конгрес”. Това заяви зам.-председателят на НС на БСП Янаки Стоилов на среща с актива на партията в община Пазарджик в рамките на десанта „Политически диалог 2015” г. Стоилов бе категоричен, че докато много от хората решават на принципа на примирението – може да се краде, но се и прави, икономическите и социални проблеми на хората от общините няма да бъдат решени. Той добави, че е много  важно Пазарджишката партийна организация да направи убедителни предложения за кмет на общината  и нейната роля в изборите да бъде решаваща. „Въпросът е тези предложения да доведат до победа на БСП на предстоящите избори”, заяви социалистът. На срещата беше поставен и въпроса за плана „Юнкер” и неговото развитие.

В срещата участваха още народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Димитър Димитров, представители на всички ОПО от населените места в община Пазарджик, както и общински съветници от левицата.

Янаки Стоилов подкрепи кампанията на МО в БСП „Солидарно четене”, като подари книги на читалището в село Добровница община Пазарджик.