Уволнението на социалната началничка на Любимец не е политическо

По повод отправеното от Соломон Паси обвинение в ефира на БНТ за политическо обвинение на Нина Грозева - директор на Дирекция „Социално подпомагане", гр

По повод отправеното от Соломон Паси обвинение в ефира на БНТ за политическо обвинение на Нина Грозева - директор на Дирекция „Социално подпомагане", гр. Любимец, Емилия Масларова заяви: „Уволнението на социалната началничка на град Любимец - Нина Грозева е в резултат на серия проверки, доказващи конфликт на интереси в нейната работа. Всеки служител, независимо от това, от коя партия  е - БСП, НДСВ или ДПС не може да ползва политически чадър при изпълнение на служебните си задължения"

Аргументите за уволнението й са чисто професионални. Нина Грозева е назначила за свой пряк подчинен Таня Тананова, която е съпруга на първи братовчед на мъжа й. Това противоречи на Закона за конфликт на интереси, още повече, че не е декларирала свързаните с нея лица. Проверките доказаха и много други нарушения, свързани с работата й в Агенция за социално подпомагане, гр. Любимец.

По време на избори страстите се разгорещяват, но не може да има политически чадъри за служители в държавната администрация.