БСП в Дупница с победа над ГЕРБ

Май 08, 2015 КЮСТЕНДИЛ Новини БСП 0 869

Организационният секретар на НС на БСП Станислав Владимиров бе днес в Дупница, където поздрави новоизбрания председател на ОбС - Дупница Станислав Павлов

Организационният секретар на НС на БСП Станислав Владимиров бе днес в Дупница, където поздрави новоизбрания председател на ОбС - Дупница Станислав Павлов. Той бе избран за председател на общинския съвет в града с мнозинството от гласовете на съветниците. В община, доминирана от ГЕРБ, Павлов обедини около себе си всички групи в местния парламент, с изключение на ГЕРБ, които тенденциозно напуснаха сесията.

Станислав Павлов е областен лидер на БСП и под неговото председателство ще бъде довършен мандата на този Общински съвет. Той бе категоричен, че ще следи действията на кмета отблизо и ще работи за по-доброто управление на общината в интерес на хората.

Станислав Владимиров подчерта, че Павлов е най-подходящата кандидатура, защото той е изключително отговорен млад политик. „БСП ще продължава да дава път на младите хора, които да продължават да доказват себе си”, категоричен бе Владимиров.