Нова линейка за спешна помощ получи община Любимец

Коалиция за България представи кандидатите си за народни представители от Хасковска област  и в Любимец

Коалиция за България представи кандидатите си за народни представители от Хасковска област  и в Любимец. Водачът на листата – госпожа Емилия Масларова се срещна с десетки симпатизанти и граждани на централния площад пред общината.

Филиалът на спешния медицински център, който отговаря за здравето на 12 хиляди жители, получи чисто нова линейка. 

„След  4 години управление правителството на Коалиция за България натрупа най-малко негативи, което е  доказателство, че сме управлявали добре.

В България е прекратена професията „социално слаб”, което е безспорен успех на това правителство.

Това правителство започна истинската здравна реформа. Организира звено за спешна помощ в Любимец.”, каза кметът на град Любимец – г-н Янко Кючуков.

„Важно е да ни видите. Ние сме до вас. Благодаря, че сте тук” – с тези думи водачът на листата Емилия Масларова се обърна към хората – „Единствено кабинетът на Сергей Станишев няма вот на недоверие в областта на социалната политика. Това означава, че нашата политика е успешна.  Искам Вашия глас за да продължим започнатато. Ние стоим зад социалната идея, независимо от кризата”

По-рано през деня повече от 100 велосипеда тръгнаха от площада в Свиленград по повод Световния ден за борба с дрогата. Празникът се проведе под мотото „Спортът е моята дрога”. В състезанието се включиха  кмета на  Свиленград  - Георги Манолов  и водачът на листата на Коалиция за България – Емилия Масларова.

„Нека хората, които обичат спорта стават все повече и казват „НЕ” на дрогата”, каза г-жа Масларова.