М.Михов:Държавата трябва да стимулира собственото произвоство

Юни 19, 2009 Новини Избори 0 1552

Стимулирането на българското производство трябва да идва от централната власт

Стимулирането на българското производство трябва да идва от централната власт. Това заяви мажоритарният кандидат на Коалиция за България ген. Михо Михов на среща с ръководството на фирма "Техномат Меркурий" в Габрово.

Той се запозна с проблемите на производителите наложени от икономическата криза. Генерал Михов подкрепи исканията на предприемачите за по-високи мита на импортните стоки като начин за преодоляване на дъмпинга от страна на китайските производители.

"За мен тази среща беше полезна и необходима, защото малко съм се отстранил от динамиката на производителя и дори си задавам въпроса: Бих ли издържал на тези условия? Трудът на хората е достоен за уважение, защото те произвеждат блага," каза ген. Михов.

С уговорката, че не е склонен на предварителни обещания, той увери, че ако бъде избран няма да промени потребността си от близки срещи с проблемите на хората, за да ги решава на място. "Мога да гарантирам  за себе си, че няма да бъда корумпиран, защото не съм се научил на това и ще се старая да съм пример за дисциплинираност в работата си," категоричен беше мажоритарният кандидат. Той разгледа производствените халета на фирмата и разговаря с работниците. По думите на управителя на "Техномат Меркурий" Панайот Панайотов, хората с радост са приели присъствието на кандидата за народен представител, защото симпатизират на неопетнени личности. "Според мен ген. Михо Михов е гарант за новия имидж на държавата," категоричен беше домакинът.

На срещата присъства  и водачът на листата на Коалиция за България Ивелин Николов.