Нов прием на млади членове в Благоевградска област

На 18 и 19 април в общините Банско, Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча и Хаджидимово ръководството на МО в БСП проведе срещи с основни партийни организации

На 18 и 19 април в общините Банско, Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча и Хаджидимово ръководството на МО в БСП проведе срещи с основни партийни организации. Участие в десанта на МО в БСП взеха Вероника Делибалтова-председател, Боян Балев-организационен секретар, Ленко Петканин-председател на ГС на МО в БСП, Антон Асийски-председател на областния съвет на МО в БСП, Асен Балабанов-общенски съветник и член на НС на БСП и Бойко Долински - председател на МО в БСП - Сатовча.  
          На срещите бяха представени резултатите от дейността на МО в БСП, както и решенията и политическите документи, приети на 5-то заседание на 48-мия Конгрес на партията. Младите хора коментираха и предизвикателствата пред тях в смесените райони, като основният акцент бе върху решенията на младежите за борба с безработицата, подобряване на условията за живот в общините, както и предстоящите местни избори. 
Ръководството на МО в БСП се включи и в Международен фолклорен фестивал "Да живеем и танцуваме заедно", с които Община Гърмен отбелязва 15 години празници.