Коалиция за България откри предизборната си кампания и в Нова Загора

Юни 18, 2009 Новини Избори 0 1339

  Мажоритарният кандидат и водач на парламентарната листа на Коалиция за България от 21 многомандатен избирателен район-Сливен Асен Гагаузов откри предизборната кампания на коалицията в Нова Загора на 18 юни вечерта

 

Мажоритарният кандидат и водач на парламентарната листа на Коалиция за България от 21 многомандатен избирателен район-Сливен Асен Гагаузов откри предизборната кампания на коалицията в Нова Загора на 18 юни вечерта. Заедно с него, на откриването присъстваха кандидатите за народни представители от пропорционалната листа на Коалиция за България в Сливен Пламен Ранчев, Иван Славов, Соня Келеведжиева, Деян Дечев, Сиво Сивов и Иван Иванов. Всички кандидат-депутати бяха представени пред медиите.

„Община Нова Загора винаги активно е участвала в изборите, заяви пред гражданите Асен Гагаузов. Очаквам избирателната активност на предстоящите парламентарни избори да достигне до 55%. Тръгваме на тези избори със силни и способни кандидати и ще се борим за минимум три места в бъдещия парламент на страната.

По време на откриването на предизборната кампания на Коалиция за България в Нова Загора министър Гагаузов заяви пред избирателите, че няма спряно нито едно евро по оперативните програми в България. „Правителството на страната провежда разумна политика, която доказа, че в България реална криза няма. Ситуацията ще започне да се подобрява и нормализира през пролетта на следващата година. Темповете, с които се сключват договорите по оперативните програми у нас, са по-бързи, в сравнение с някои по-стари членки на Европейския съюз. Благодарение на работата на правителството в България са инвестирани над 24 млрд. евро в областта на икономиката, социалната политика, българския бизнес, водния сектор и др.", заяви мажоритарният кандидат на Коалиция за България в Сливен Асен Гагаузов.