Млади социалисти от Братя Даскалови учредиха клуб

Мар 08, 2015 Новини БСП 0 1160

  Млади социалисти от община Братя Даскалови учредиха клуб на Младежко обединение в БСП

 
Млади социалисти от община Братя Даскалови учредиха клуб на Младежко обединение в БСП. За председател на обединението бе избран единодушно Веселин Калчев. Toй е на 25 години и е управител на частна фирма. На събранието присъстваха Иван Иванов, заместник-председател на общинския съвет на БСП, областният координатор на Младежко обединение Климент Пенчев и координаторът на Областния съвет на БСП Диана Михалева.
Веселин Калчев сподели, че чрез БСП се чувства полезен на обществото и това е пътят, по който той може да реализира идеите си.
 
"Младежко обединение е израз на необходимостта от общи действия на младежите - членове на БСП, които да отстояват, разпространяват и развиват социалистическите идеи в България. Поздравявам Ви за активността и желанието за работа и вярвам, че ще бъдете изключително полезни на жителите на Братя Даскалови. На добър  час!", пожела Климент Пенчев.
 
Новоизбраният председател коментира, че има много и различни идеи за инициативи, чрез които да се подобри животът на гражданите в общината. Те  тепърва ще развиват и усъвършенстват.
 
Областният координатор на младежите Климент Пенчев допълни, че с учредяването на младежкото обединение днес, клубовете на младите социалисти в областта стават 11, колкото са и общините в Старозагорска област.