„Коалиция за България” открива кампанията си в област Добрич–на 15

Добрич

Добрич. Листата на „Коалиция за България" в 8-ми Добрички многомандаден район е следната: ПЕТЬР ДИМИТРОВ - водач, Росен Карадимов - и мажоритарен кандидат, Радослав Иванов - досегашен народен представител и председател на подкомисията в Парламента за усвояването на евросредствата, Сияна Фудулова - досегашен народен представител, Иван Милев - от Добрич, от партия „Български социалдемократи", Божидар Димитров - председател на Областния и Общинския съвет на БСП-Добрич, Никола Гочев - досегашен народен представител и депутат във Великото народно събрание, Недко Марчев - председател на Общинския съвет на БСП-Ген. Тошево, Живко Данев - коалиционен партньор, Лали Сали - коалиционен партньор - представител на ромски сдружения в Каварна, Нина Ставрева - представлява БСП-Каварна, и Стилиян Маринов - представлява БСП в община Добричка.

Мажоритарен кандидат на „Коалиция за България" в Добричко е РОСЕН КАРАДИМОВ - съветник на премиера. Той сподели, че познавал региона, имал и малка къща в екзотичното каварненско село Камен бряг.

На парламентарните избори през 2005 г. „Коалиция за България" спечели в Добричкия избирателен район трима депутати. За настоящите задачата е същата.

„Коалация за България" открива кампанията си за областта на 15 юни - понеделник,  на централния площад в Добрич, подпомогната мощно и от националната червена кампания „Презареждане", Николина Чакърдъкова, „Deep zone project" и други известни изпълнители, съобщиха от щаба на водача на листата Петър Димитров.