Румен Петков поздрави възпитаниците на балетната школа при читалище „Съгласие”

Народният представител от Коалиция за България Румен Петков и лидерът на БСП- Плевен Любомир Петков бяха сред зрителите на балетната постановка „Грозното пате"

Народният представител от Коалиция за България Румен Петков и лидерът на БСП- Плевен Любомир Петков бяха сред зрителите на балетната постановка „Грозното пате". С проявата, която е в рамките на 140 годишния юбилей на читалище „Съгласие" , бе отбелязана и 55-тата годишнина на балетната школа. Повече от сто деца на възраст от 6 до 19 години танцуваха на сцената под съпровода на музикантите от Плевенската филхармония. Те пресъздадоха на сцената всички животински персонажи от популярната детска приказка. Невероятната феерия от музика и танц бе допълнена и от красивите костюми и сценично решение на авторите на спектакъла. Публиката в препълнената зала „Емил Димитров" бурно аплодира талантливите изпълнители.

Веднага след спектакъла възпитаниците на балетната школа получиха своите удостоверения за успешно завършена учебна година. Те им бяха връчени от народния представител Румен Петков, който е и председател на инициативния комитет за честване на 140 годишния юбилей на читалище „Съгласие". БСП- Плевен и народните представители бяха организирали и парти с почерпка за всички деца. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.