Димитър Горов към младежите: Бъдете новатори и коректив за политиците

Дек 07, 2014 Новини БСП 0 923

Млади социалисти обсъдиха национални политики и местни приоритети Кръгла маса „Европа на регионите, национални политики и местни приоритети” се проведе в Ловеч

Млади социалисти обсъдиха национални политики и местни приоритети

Кръгла маса „Европа на регионите, национални политики и местни приоритети” се проведе в Ловеч.  Организатор на събитието беше  Младежкото обеднинение в БСП. Лидерът на младите социалисти от люляковия град Христо Марков представи новия председател на Младежкото обединение в БСП Вероника Делибалтова. В своето изложение тя посочи като един от най- големите проблеми младежката безработица. Делибалтова припомни, че БСП е внесла редица инициативи за насърчаване на младежката заетост и увери, че младите социалисти се интересуват от бъдещето както на България, така и на  Европа.

Ловешкият народен представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Димитър Горов приветства младите хора в желанието им да направят  по-добра Европа. "Младите хора носят новаторство , енергия и жизненост на БСП. Вие сте истински, търсещи и мечтаещи за една по-добра България и Европа.  Останете такива, за да ни помагате и да бъдете коректив на нас, политиците, които сме ви длъжници", каза още Горов. Той предложи на младежите да провеждат ежегодни срещи във всеки един регион на страната, за да обменят опит и идеи.

В кръглата маса участие взеха 30 младежи от - Ловеч, Видин , Габрово и Плевен.