Станислав Владимиров: Когато цяло поколение иска нещо да се промени, няма друг вариант

Nov 29, 2014 Новини БСП 0 1330

“Младите хора винаги са били много чувствителни, влизайки в редиците на една партия – с огромни очаквания и желание промените  да се случват много по-бързо, отколкото са възможностите и на държавата, и на политиците”

“Младите хора винаги са били много чувствителни, влизайки в редиците на една партия – с огромни очаквания и желание промените  да се случват много по-бързо, отколкото са възможностите и на държавата, и на политиците”. Това заяви организационният секретар на БСП Станислав Владимиров по време на разговора си с млади социалисти от Плевенска област. Повод за посещението на Владимиров бе провелата се среща на председателите на общинските и областните партийни структури от областите в Северозападна България, на която участва и лидерът на партията Михаил Миков. Владимиров посочи, че основните послания, които БСП отправя към тях, е да имат малко повече търпение, последователност и упоритост, с които нещата неминуемо ще се случат. „Когато цяло поколение иска нещо да се промени в дадена посока, просто няма друг вариант”, допълни Владимиров. Организационният секретар на БСП изтъкна, че партията неведнъж е показала и доказала, че разчита на нови лица и по-млади кадри, независимо дали става въпрос за местно или национално ниво.

          „Организацията тук е на много високо ниво, има много голям ентусиазъм и плам сред хората и се надявам този плам да се запази. Аз ще им помагам с каквото мога, а съм сигурен, че и депутатът Васил Антонов ще продължи да ги подкрепя, както е правил досега“, сподели Владимиров.  Областният председател на Младежкото обединение на БСП в Плевенска област Стефан Бурджев, който бе инициатор за проявата, запозна организационния секретар с дейността на младите социалисти, а също така анонсира предстоящите инициативи, с които се ангажира обединението. В непринуден разговор младежите имаха възможността да споделят своята позиция по различни теми, както и за зададат въпросите си към госта.