Все повече младежи от Монтана искат да членуват в БСП, стана ясно на среща със секретаря на НС Катя Николова

Nov 27, 2014 Новини БСП 0 1142

Секретарят на Националния съвет на БСП Катя Николова обсъди с председателите на общински партийни съвети от област Монтана актуалната политическа обстановка в региона и мерките за организационното укрепване на партийните структури

Секретарят на Националния съвет на БСП Катя Николова обсъди с председателите на общински партийни съвети от област Монтана актуалната политическа обстановка в региона и мерките за организационното укрепване на партийните структури. На заседанието бяха поставени проблемите на всяка от общините, както и оценките на гражданите за политиката на БСП, вече като опозиционна сила.

Особено внимание беше обърнато на процеса на подмяна на партийните членски карти с електронни и подобряването на комуникацията между местните организации и националното ръководство.

Въпреки преминаването на партията в опозиция, след парламентарните избори се наблюдава засилено желание на млади хора в област Монтана да станат членове на БСП, беше констатирано по време на срещата. Очаква се в следващите няколко месеца активистите на Младежкото обединение на БСП в Монтана да се увеличат двойно.