В Деня на християнското семейство Борислав Гуцанов гостува на приемно семейство

Nov 22, 2014 Новини БСП 0 1051

В Деня на християнското семейство - 21 ноември, лидерът на БСП-Варна Борислав Гуцанов гостува на приемно семейство в село Тополи

В Деня на християнското семейство - 21 ноември, лидерът на БСП-Варна Борислав Гуцанов гостува на приемно семейство в село Тополи. „През годините на прехода забравихме да си помагаме един на друг, спряхме дори да се забелязваме. Време е да променим това“, заяви пред домакините си социалистът.

Пред Борислав Гуцанов малките Емилия и Мария споделиха, че се чувстват спокойни в приемния си дом. Радват се, че имат семейство. Рисуват добре, смятат наум и могат да четат. Знаят и пеят българския химн.

Всички тъгуват за двете момчета, които до преди време също били част от фамилията. „Те са си нашите деца, всичките. Приемната грижа е добра практика и трябва да се разширява, защото най-важното е, че децата се чувстват спокойни”, коментира Мария.

„Пожелах на Мария и на близките й да продължават да носят доброто в сърцата си, защото „ако до всяко добро същество застане поне още едно”, то светът и държавата ни биха станали по-добро място за живеене. Нека има повече такива хора като нея и нека им помагаме”, коментира Борислав Гуцанов. Той заяви намерението си това гостуване в дома на Мария да не е последно.