Младежкото обединение отличено със спортен приз

Nov 10, 2014 Новини БСП 0 937

Младежите от БСП взеха участие в пилотен проект, организиран от Асоциацията на обединените европейски студенти (AEGEE-Sofia) и Асоциацията на студентите медици в България – София (АСМБ – София)

Младежите от БСП взеха участие в пилотен проект, организиран от Асоциацията на обединените европейски студенти (AEGEE-Sofia) и Асоциацията на студентите медици в България – София (АСМБ – София). Проектът “Яйцето“ се проведе на 8 и 9 ноември в сградата на МУ-София. Целта му бе да събере на едно място представители на различни активни младежки организации, които да учат и да се забавляват заедно.        

Основни теми на събитието бяха добрите практики в областта на неформалното учене, осъществяването на обмен на знания между младите и прокарването на младежки политики.  МО в БСП имаше възможност да представи своя политики и виждания за бъдещето на младите хора в България, както и да обмени опит с останалите участници и организации. В спортната неделна сутрин отбор от ръководството на младежите в БСП завоюва първо място в баскетбола и второ място по футбол на малки вратички в провелия се турнир между участниците в проекта.