Търновалийски: За мен е важно да бъда близо до хората

Nov 03, 2014 Новини БСП 0 873

    „За мен е важно да продължа да бъда близо до хората, да чувам тяхното мнение, да отговарям на техните въпроси”- това заяви народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Героги Търновалийски, след като откри своята редовна приемна за пловдивчани

    „За мен е важно да продължа да бъда близо до хората, да чувам тяхното мнение, да отговарям на техните въпроси”- това заяви народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Героги Търновалийски, след като откри своята редовна приемна за пловдивчани. Той остана приятно изненадан тази сутрин от младите хора, с които работеше в предизборната кампания, след като те дойдоха без предупреждение в приемната му, за да го поздравят и да му пожелаят ползотворна парламентарна дейност. „В тази предизборна кампания аз открих едни изключителни млади хора – умни, образовани, амбициозни. За мен ще бъде огромна чест да продължим да се срещаме и заедно да бъдем полезни за политиката и обществото”, каза Търновалийски. 
 
    Младежите споделиха, че искат да учредят студентски дискусионен клуб под неговата егида. Идеята им е в този формат да обсъждат както проблемите, свързани с образованието, така и законодателните инициативи в 43-ото НС. „Виждам огромен потенциал във вас, затова можете да разчитате на моята подкрепа”, увери ги той.