Атанас Мерджанов: БСП излиза с достойнство от свършената работа в 42-то НС

Сеп 26, 2014 Новини БСП 0 1032

  За нас е важно поставянето на реалните всекидневни проблеми - тези, които стоят пред всяко домакинство, както и всички с национално значение

 

За нас е важно поставянето на реалните всекидневни проблеми - тези, които стоят пред всяко домакинство, както и всички с национално значение. Това, което гражданите искат от нас, е държавата да има стабилно управление, сериозна лява политика, която да отчита преди всичко тежките проблеми с безработицата, инвестициите, проблемите в здравеопазването. Това заяви Мерджанов по време на срещата с медиите в Ямбол. По думите му за решаване на проблемите в здравеопазването, особено в малките населени места, БСП не е срещнала подкрепа от политическите сили. „Не на последно място хората искат да бъдат решени и проблемите със социалната защита и пенсионната реформа в страната”, заяви Мерджанов.

Той подчерта, че на практика БСП е единствената политическа сила, която прави предизборна кампания в ямболска област. „За нас няма значение дали  другите политически сили участват в кампанията. На местно ниво полемиката с другите партии на практика отсъства, защото нашите политически опоненти практически не се явяват тук”, каза още той.

Мерджанов бе категоричен, че БСП излиза с достойнство от свършената работа в 42-то НС. „Всяка една от нашите общини се възползва от Публичната инвестиционна програма. Жалкото обаче е, че този процес не можа да продължи, защото той бе насочен към българските граждани в общините”, заключи Мерджанов.