Атанас Мерджанов се срещна с жители на Стефан Караджово

Сеп 26, 2014 Новини БСП 0 1144

Водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в 31 МИР Атанас Мерджанов бе на посещение в Стефан Караджово в рамките на предизборната кампания в Ямболския регион

Водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в 31 МИР Атанас Мерджанов бе на посещение в Стефан Караджово в рамките на предизборната кампания в Ямболския регион.

Атанас Мерджанов напомни на присъстващите в залата, че правителството на Пламен Орешарски е работило под натиск, което е имало негативен ефект върху дейността му. Той разясни пред присъстващите на срещата идеите на БСП за ограничаване на безработицата и за решаване на други проблеми. Той подчерта, че социалната политика винаги е била основен приоритет на социалистите. Но за да станат факт предвидените в предизборната платформа на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ социални и други придобивки, намеренията в сферата на селското стопанство, образованието, здравеопазването и др. социалистите се нуждаят от повече депутати в следващия парламент. Обръщайки се към присъстващите Атанас Мерджанов каза, че е уверен в подкрепата на всички с номер 22 в интегралната бюлетина. Във връзка с актуалната политическа обстановка говорителят на Националния съвет на БСП заяви, че  няма как да приеме фалшивото възмущение на Бойко Борисов, който дава вид, че не е съгласен с политическите уволнения, извършени от служебното правителство. Според Мерджанов в момента сме свидетели на позната тактика на политическите опоненти - умишлено се тръби в публичното пространство за тези проценти голяма преднина, давани на ГЕРБ. По време на срещата кметът на общината Христо Христов заяви, че дава подкрепата си на кандидатите на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ.