Дора Янкова: Гласувахте за нас и ние работим за вас

Сеп 25, 2014 Новини БСП 0 1053

Водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за област Смолян Дора Янкова мина по първата новоасфалтирана от десетилетия улица в Селча

Водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за област Смолян Дора Янкова мина по първата новоасфалтирана от десетилетия улица в Селча. „Изборите са обществен договор – вие гласувате за нас, а ние ви връщаме блага и придобивки с политиката, която водим”, заяви Янкова пред избирателите в с. Селча, Девинско. Тя се разходи по току-що асфалтираната със средства по Публично-инвестиционната програма на кабинета „Орешарски“  улица, на стойност 140 000 лева. „В момента Селча е строителна площадка, заради подмяната на водопроводите и канализацията по европейски проект, но до изборите ще бъдат асфалтирани и другите основни улици в селото”, увери Янкова. По думите й държавата трябва да е по-близо до по-слабите социално хора. „Ние предлагаме български прочит на европейските програми за земеделие и селските райони, които да работят в общини като Девин”, подчерта тя.

„Ако някой купува гласа ви за 30 или 50 лева и вие ги вземете – това също е договор, но по него вие не можете да търсите отговорност от тези, които са ви дали парите”, каза на хората Янкова. „Вие не сте ни предлагали пари никога, но направихте така, че да имаме вода, а сега – и улици”, казаха селчанци на кандидат-депутатите от листата на социалистите.

Хората от Селча заявиха още, че вече са чули как  в Девин е бил лидерът на БСП Михаил Миков, ходил е по „главната“, ръкувал се е с гражданите и си е говорил човешки с тях, а после заминал да говори с хората в Кърджали. „А защо другият лидер на голяма партия, който мина предния ден с много охрана през Девин, първо се беше скрил да половува, гръмнал един муфлон и едно диво прасе, направили му масаж вечерта, на сутринта се снима с актива си насред града и си отиде, без да обърне внимание на хората“, попитаха жителите на Селча кандидатите на левицата. „Сравнете тази политика и нашата – и изберете“, отговори Валентина Павлова, трета в листата на „БСП – лява България“.