Миков удари рамо на Кирил Добрев в Габрово – бил биткаджия, нужен за областта

Сеп 18, 2014 Новини БСП 0 2300

Председателят на Националния съвет на БСП Михаил Миков посети област Габрово, за да подкрепи листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ

Председателят на Националния съвет на БСП Михаил Миков посети област Габрово, за да подкрепи листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ. Заедно с водача на социалистите там Кирил Добрев Миков разгледа предприятието “Идеал Стандарт – Видима’’, където работят 3300 работници и служители. “Смятам, че севлиевци ще дадат подкрепа на една по-справедлива политика по отношение на хората и бизнеса”, каза Михаил Миков и допълни, че е необходимо по-сериозно присъствие на държавата и помощ, която да оказва тя на бизнеса. От срещите стана ясно, че по-голямата част от индустриалното производство на габровска област намира пазар в Русия и бизнесът е притеснен какво ще стане, ако тези санкции се разпространят върху индустриалното производство в България. В тази връзка Миков бе категоричен, че отношенията между България и Русия трябва да се разглеждат в плоскостта на дружбата и приятелството с руския народ и на първо място да се отстояват интересите на България, които в момента страдат.

Водачът на листата на социалистите в областта Кирил Добрев бе категоричен, че в БСП добре разбират, че без активна политика по отношение на бизнеса, не може да се прави адекватна социална политика. “За нас винаги са били приоритет малките и средни предприятия, които са движещата сила на икономиката, плащат реални заплати и осигуровки”, каза още той. По-късно, двамата пристигнаха в центъра на Габрово, където ги посрещнаха кандидати за народни представители от листата на социалистите в областта и симпатизанти на всички възрасти. Пред множеството хора, събрали се край шатрата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, Кирил Добрев заяви, че кампанията на БСП е по-различна от тази на другите партии. “Организираме срещи във всяко населено място, общуваме с хората и ги гледаме в очите, защото няма от какво да се срамуваме”. „Кирил Добрев е доказал, че при много трудни ситуации може да изведе битката към победа. Той е най-добрият избор“, каза пред присъстващите Михаил Миков. На свой ред водачът на листата Кирил Добрев заяви, че чувства голяма подкрепа от страна на ръководството на БСП и на национално ниво, и на областно ниво в Габрово.