Срещи в Кермен и селата Ковачите и Младово

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов, председателят на Комисията за защита на конкуренцията и доскорошен депутат от „Коалиция за България" Диана Хитова и председателят на Общинския съвет на БСП в Сливен Мартин Славов посетиха в събота селата Ковачите и Младово и град Кермен

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов, председателят на Комисията за защита на конкуренцията и доскорошен депутат от „Коалиция за България" Диана Хитова и председателят на Общинския съвет на БСП в Сливен Мартин Славов посетиха в събота селата Ковачите и Младово и град Кермен.

Гостите от Сливен проведоха срещи с кметовете и жителите на населените места, партийни членове и симпатизанти на БСП. На срещата в град Кермен присъстваха и жители от селата Скобелево, Николаево и Биково.

Срещите се проведоха във връзка с предстоящите избори за български представители в Европейския парламент. По време на разговорите с хората бе обсъден отчетът на правителството за 4-годишния мандат и по-специално отчетът на министър Асен Гагаузов за извършеното от Министерството на регионалното развитие и благоустройството в община Сливен и областта.