БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ откри предизборен „Клуб 22” в Благоевград

Сеп 13, 2014 Новини БСП 0 853

Предизборният щаб на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Благоевград бе открит в центъра на Благоевград на площад "Георги Измирлиев"

Предизборният щаб на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Благоевград бе открит в центъра на Благоевград на площад "Георги Измирлиев".  „Надявам се тук да бъде мястото, където всеки в рамките на тази кампания ще може  де се запознае с нашите кандидати, от които да чуе идеи за това какво искаме да направим за България, когато спечелим изборите, заяви Вигенин.

Водачът на листата символично нарече сборното място на социалистите "червеното сърце на Благоевград" и допълни, че кандидатите на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ са сред хората, за да чуят идеите им, да работят заедно, за да може с обединени сили да направим България по-справедлива държава. Бившият външен министър открои два ключови акцента в платформата на коалицията - образование и здравеопазване, защото по думите му това са темите в ежедневието на хората, които предизвикват най-много тревоги и припомни направеното от кабинета "Орешарски" през изминалия мандат в социалната политика - нови 50 000 работни места, увеличена минимална работна заплата, увеличение на обезщетенията за отглеждане на дете през втората година и увеличение на средствата и за първолаците.

Вторият в листата д-р Владимир Пандев пожела предизборният клуб винаги да бъде пълен с членове и симпатизанти на червената идея. По думите му близостта с хората е най-важна, защото друга партия, която да стои по-близо до хората, няма. Кандидатите за депутати Димитър Капитанов и Емил Костадинов изразиха сигурност в успеха на предстоящите избори, защото „левите хора са хората на утрешния ден”.

По време на кампанията в предизборния щаб "Клуб 22" всеки ще може да се запознае с програмата и приоритетите, по които коалицията ще работи в следващия мандат, да се срещне с кандидатите за народни представители и да даде предложения за бъдещото управление на страната.